Warme voorgerechten

  • Fasolda
    witte bonensoep
  • Tomatosoupa
    tomatensoep met een vleugje crème fraiche
  • Griekse vleessoep
    soep met groente en rundvlees
  • Kotosoupa
    kippensoep op Griekse wijze bereid
  • Dolmades
    druivenbladeren gevuld met rijst, gehakt en een citroendressing
  • Spanakopita
    fetakaas en spinazie in bladerdeeg
  • Keftedakia
    kruidige gehaktballen in tomatensaus
  • Tiropita
    fetakaas in bladerdeeg
  • Bourekakia
    flinterdun krokant deeg gevuld met kefalotiri kaas en achterham
  • Saganaki
    gebakken feta met een krokant korstje
  • Thalassino
    een gecombineerd assortiment van warm en koud zeebanket (ook voor twee personen)
  • Garidakia
    kleine garnalen in een saus van kaas, verse tomatensaus, en knoflook
  • Sardelles
    gebakken sardientjes met knoflook en peterselie
  • Midia
    gebakken mosselen met knoflook en peterselie
  • Kalamarakia
    gebakken inktvisringen met knoflook en peterselie
  • Garides Pikant
    grote garnalen uit de oven in een pikante tomaten kaassaus
  • Loukanika
    gegrilde Griekse worstjes met een honing-mosterdsaus
  • Feta Psiti
    pikante feta uit de oven met tomaten
  • Gemista Manitaria
    gevulde champignons met pikante feta
  • Kochillia
    gegrilde coquilles met truffelmayonaise op een bedje van sla en verse knoflook

Koude voorgerechten

  • Pikilia
    een assortiment van Griekse hapjes (koud en warm) ook voor twee personen
  • Kruidenboter
    roomboter met tuinkruiden
  • Elies Kalamata
    zwarte olijven uit Kalamata
  • Piperies
    groene pepertjes
  • Feta
    Griekse feta kaas
  • Tzaziki
    traditionele Griekse yoghurt met komkommer en knoflook
  • Garidosalata
    cocktail van Noorse garnalen, appel, mandarijn en whiskeysaus
  • Tonosalata
    tonijnsalade
  • Taramasalata
    mousse van viskuit
  • Kapnistos Solomos
    gerookte zalm met kappertjes, ui, dille, en een citroendressing
  • Tirósalata
    pittige mousse van feta
  • Carpaccio
    flinterdun gesneden ossenhaas met rucola sla, pijnboompitten en een dressing van honingmosterdsaus